Cystore

Välkommen till en IT-miljö fri från troll och virus.

Låt oss guida dig till en tryggare IT-miljö

Vad krävs för att du som ansvarar för IT- och informationssäkerheten ska kunna sova gott om natten? Och hur får du din organisation att förstå det faktiska värdet av det du gör? Svaren får du i vår Cybersäkerhetsguide.

Guiden består av tre delar – innan, under och efter en incident. Det inledande avsnittet kan du se här. Vill du få tillgång till alla delarna är det bara att ange din e-postadress så skickar vi en länk.

Se alla delar

Fyll i din e-postadress så får du en länk till allt material i vår cybersäkerhetsguide.

Del 1. Innan

Vilka system är viktigast och vad blir konsekvenserna om något skulle gå snett? Så jobbar du förebyggande med din organisation för att skapa en trygg IT-miljö.

Del 2. Under

Vad gör ni om verksamheten utsätts för en cyberattack? Så säkerställer ni att alla agerar snabbt och rätt om cybertrollen får foten innanför dörren.

Del 3. Efter

Vad kunde vi ha gjort bättre och hurfår du som säkerhetsansvarig med dig din organisation? Få tips på hur du, på ett enkelt sätt, förklarar värdet av att prioritera cybersäkerhet.

Testa hur väl rustade ni är för en cyberattack

Är ni beredda om cybertrollen knackar på dörren? Med vårt snabbtest får du en bra indikation på hur det är ställt med cybersäkerheten i din organisation. Till testet!