Cystore

Digitala tjänster för Parajett framåt (Film)

Följ med in i Parajetts tryckeri. Parajett satsar digitalt och ser till att ha den senaste tekniken för att hela tiden ligga steget före och kunna hjälpa sina kunder och deras kunder.

Hur agerar ni för att hänga med i digitaliseringen?
-Istället för att ha fysiska maskiner så kör vi virtuella maskiner. Det som tidigare var en process på kanske 7 dagar för att spela igenom ett jobb för en specifik lösning till en kund till kan nu göras på cirka 4 timmar. Det är sådana saker vi har mycket fokus på. Snabbt igång om det har stått stilla, säger Magnus Persson, Driftschef på Parajett.

-Vi effektiviserar löpande. Var behöver vi mest kraft? Är det på snabba diskar, mycket minne som ska till eller är det processer som ska igång? Utifrån verktyg som vi använder kan vi ganska snabbt se var vi ska lägga mest krut och då nyttjar vi teknologier från EMC, VMware och från den typen av leverantörer, säger Magnus.

Varför är det viktigt med digitala lösningar?
-Jag tycker att det är jättebra att Parajett satsar på digitala lösningar. På det sättet kan Parajett bli en helhetsleverantör med allt från tryck och print till att hantera de digitala kanalerna, säger Carina Hellborg, Affärsområde Digitala tjänster på Parajett.

Se filmen där Magnus Persson, Driftschef IT, Parajett, berättar om sina tankar kring digitala tjänster.


Liknande case

Är du intresserad av att få liknande case skickade till dig när de publiceras? Fyll i dina e-postadress nedan: