Urladdning för Cygatedagarna! - Cygate
Cystore

Urladdning för Cygatedagarna!

Cygatedagarna är nu över för denna gång – i alla fall för Malmö och Stockholm. Cygatedagarna är nu över för denna gång – i alla fall för Malmö och Stockholm. Men vi har fortfarande en sista urladdning att göra, imorgon avslutas Cygatedagarna i Göteborg. Vi kommer hålla till på fina Clarion Post och vi startar …

Cygatedagarna är nu över för denna gång – i alla fall för Malmö och Stockholm.

Cygatedagarna är nu över för denna gång – i alla fall för Malmö och Stockholm. Men vi har fortfarande en sista urladdning att göra, imorgon avslutas Cygatedagarna i Göteborg.

Vi kommer hålla till på fina Clarion Post och vi startar klockan 12.30. Anmäl dig här!

Skriver du om IT och teknik och är nyfiken på Cygatedagarna i Göteborg? Än är det inte försent att ansöka om ett Blogger Pass. Skicka en ansökan eller ett tips till bloggerpass@cygatedagarna.se.

Cygatedagarna uppskattat av Stockholmsbloggarna

Nytt för i år är att vi bjudit in bloggare att delta på Cygatedagarna och i Stockholm fick vi chansen att fråga två av dem vad dem tyckte var bäst med eventet:

En bloggare som var på plats var Feffe Kaufmann, som också var väldigt positiv efter eventet:

– Jag gillar verkligen hur Cygate sammankopplade publiken och talarna med hjälp av deras smartphones. Cygate hade telefonnummer till alla deltagare och skickade, via sms, ut instruktioner om hur man kunde ställa frågor till föreläsarna.

På Feffes blogg kan du läsa mer om vad han tyckte om Cygatedagarna, här hittar du till blogginlägget: http://www.feffekaufmann.se/cygatedagarna-entertains- with-mats-lewan-andreas-ekstrom/

Vad tyckte du om Cygatedagarna?

Vi på Cygate strävar hela tiden efter att utvecklas – därför vill vi veta vad du tycker! Kontakta oss gärna via Twitter eller Facebook genom att använda hashtagen #cygatedagarna.

Här hittar du oss på Facebook

Här hittar du oss på Twitter