Cystore

Hurra för våra kvinnor på Cygate!

Som vanligt hyllar vi alla våra kvinnor på Cygate på den internationella kvinnodagen 8 mars! Det globala temat år 2021 är Women in Leadership. Möt fyra av våra kvinnor i Cygates ledningsgrupp. Anna Wallert, Regionchef Öst, Jenny Lindgren, COO, Pernilla Benerfalk, chef för Cygate Operations och Pamela Leijon, Regionchef Syd.


Anna Wallert,
började sin karriär som barnflicka i Helsingborg. Nu är hon chef för region Öst på Cygate med 320 medarbetare. Anna är en pratglad söderböna som är sjukt sportintresserad. Anna har en super-power som gör att hon ser möjligheter i nästan allt. Och om hon var en seriefigur skulle hon vilja vara lika snäll som Nalle Puh!


Jenny Lindgren
är en energisk norrländsk tjej. Hon började som tidningsutbärare i Luleå och idag jobbar hon som Chief Operation Officer på Cygate med cirka 60 medarbetare. Jennys förebild är Dagny Carlsson som alltid är glad i livet och relevant – precis som Jenny själv. Tro det eller ej, hon trivs inte allra bäst på jobbet – utan på hästryggen.


Pamela Leijon
är en skånsk viking med rötter i både Småland och Blekinge. Hennes karriär har gått från att sälja blommor till korv – och nu har hon landat som chef för Cygates Region Syd med ett 80-tal medarbetare. Dessutom tycker hon att allt och alla är bäst på jobbet – och hon säger att ingenting egentligen är svårt, det tar bara olika lång tid.

 

Pernilla Benerfalk förstod redan tidigt att pizzautkörare inte var hennes framtid. Pernilla drömmer om att vara fotbollsproffs men valde istället att jobba med IT. Hur som helst, idag är hon Operationsdirector på Cygate som består av drygt 160 medarbetare. Hennes förebild är Alexander Pärleros -som hon säger har ett helt imponerade mindset. Till sist skulle Pernilla gärna vilja vara Spiderman – för han hjälper och lyckas alltid.

 

Möt Anna, Jenny, Pernilla och Pamela.

 

Förra året hyllade vi speciellt våra kollegor Karolina, Maggie, Ann, Eleonor, Lotta och Therese.

girls@cygate