Cystore

Vi hyllar alla våra kvinnor!

Vi hyllar alla våra 120 kvinnor som jobbar på och med Cygate. Internationella kvinnodagen närmar sig och vi vill passa på att lyfta några av våra duktiga medarbetare.


Ann Wiborg, Senior Network Technician, Cygate

Jag är tekniker på 3rd line Network. Jag jobbar med support på nätverkets digitala motorvägar och ser till att trafiken flyter på.

Arbetar med grejerna som heter switchar och routrar – alltså det som styr upp så att datatrafiken tar rätt väg genom nätverket. Som tekniker på supporten får man hela tiden jobba med ny teknik och nya utmaningar.

 


Eleonor Cleve, Head of Customer Operations, Cygate

Eleonor Cleve

Det bästa med att arbeta med IT är den höga förändringstakten. Teknik och affär utvecklas i högt tempo och utvecklingsmöjligheterna är många.

Det viktigaste i mitt jobb är att ge våra fantastiska medarbetare möjligheter att utveckla sig själva, så att vi tillsammans kan möta våra kunders behov.

 


Karolina Björklund, Sourcing Manager, Telia

Karolina Björklund

Som Sourcing Manager arbetar jag med att förhandla avtal med våra leverantörer. Vårt uppdrag är tydligt, Maximize Value and Minimize Waste.

Ingen dag är den andra lik, vilket gör mitt uppdrag spännande. Jag arbetar i ett fantastiskt team med flera specialister inom Sourcing och Supply chain. Att det alltid är kul på kontoret, och möjligheten att få arbeta med alla delar av organisationen, är något av det bästa med mitt arbete.

 


Lotta Myhrberg, Senior Technical Specialist, Cygate

Lotta Myhrberg

Att jobba som tekniker i Customer Operations 2nd Line Team, är utmanande, utvecklande och så roligt att jag gjort det i snart 20 år.

Fel är till för att lösas och när man får svar från kunden att nu fungerar det, TACK, då är dagen gjord.

 

 


Therese Almberger, Head of E-Commerce, Cygate

Therese Almberger

Jag är E-handelschef till världens bästa team.

Med allt från service internt, externt, en del marknadsarbete och en drös med möten är mina dagar aldrig sig lika. Mina 4 år på Cygate har bara flugit förbi, och fler ska det bli!

 

 


Maggie Matevoosian, E-com Sales, Cygate

Maggie Matevoosian

Jag jobbar i det absolut bästa teamet inom E-com. Vi har väldigt högt i tak och ser på det mesta med glimten i ögat. Jag älskar mitt jobb för att mina dagar är aldrig lika.

Till stor del handlar jobbet om att bygga paketlösningar för våra kunder och hjälpa våra säljare med webshop-frågor. Jag har varit på varit på Telia i 10 år innan jag gick över till Cygate, fastän det är ett stort bolag så känns det oerhört familjärt.