Cygate tog emot utnämningen ”Årets affär” med STIM på Dell EMC Awards

Under Dell EMC Partner Awards på Teaterskeppet den 23:e maj lyfte Dell EMC fram sina partners som utmärkt sig på olika sätt under temat ”Realize” – tänkt att lyfta fram slutkundens förändringsresa och förmågan att kunna skapa riktiga resultat med hjälp av digital transformation. Cygate vann priset för ”Årets affär”, med motiveringen: Årets affär har …

Under Dell EMC Partner Awards på Teaterskeppet den 23:e maj lyfte Dell EMC fram sina partners som utmärkt sig på olika sätt under temat ”Realize” – tänkt att lyfta fram slutkundens förändringsresa och förmågan att kunna skapa riktiga resultat med hjälp av digital transformation. Cygate vann priset för ”Årets affär”, med motiveringen:

Årets affär har redan blivit en av Dell EMCs bästa referenskunder. Vi berättar gärna historien om en traditionell kund med oändlig mängd data från mängder av källor som behövde framtidssäkras. STIM valde VxRail för att digitalisera sin data. Det tackar vi och Sveriges musiker för. Grattis Cygate!

STIM nyttjar hyperkonvergerade VxRail och sänker kostnaderna

Svenska tonsättares internationella musikbyrå (STIM) har extremt många transaktioner. Så fort en låt spelas ska en eller flera upphovsrättsmakare få exakt rätt betalt. STIM bestämde sig för att skapa en framtidssäker och skalbar driftmiljö. Genom att välja Cygate som strategisk partner inom IT-drift sänker STIM sina kring- och underhållskostnaderna rejält. Stefan Lindfors på Cygate har hjälpt STIM, som en av de första i Sverige, att förnya sin IT-miljö med Dell EMC/VMwares hyperkonvergerade VxRail.

Läs mer om affären här.