Black Friday och julhandel – då sajten INTE får haverera - Cygate
Cystore

Black Friday och julhandel – då sajten INTE får haverera

Snart är det Black Friday och julhandeln sätter igång för fullt! Alltså då din sajt måste leverera, snabbt och säkert. Men när det kommer till kritan - är du redo att ta hand om all ökad trafik? Och kanske även oönskad trafik?

Svenskar vägrar acceptera långsamma sajter, så skriver sajten Ehandel.se i en artikel, och visst är det lite komiskt att landet som älskar köande, vägrar stå i kö på nätet. Blir kunderna besvikna på nätupplevelsen går de till konkurrenten och kanske slutar handla av dig för gott. Tålamod och överseende finns inte online. Så låt inte dagen du slår alla rekord på sajten, bli din värsta, dagen då sajten går ner.

Överbelastning som tjänst

Är du inte redo behöver du inte oroa dig. Genom att använda Cygate CDN (Content Delivery Network) kan vi garantera att din sida klarar av anstormningen av trafik utan att prestandan går ned. Vi kan till och med upptäcka och blockera DDoS-attacker långt innan de når dina servrar, du märker inte ens av dem.

Det kan kännas komplicerat, men vi finns här för att hjälpa dig. Vi tar hand om det tekniska och behöver bara några minuter av din tid för att installera tjänsten som en proxy framför dina webbservrar. Väl installerat är ni helt skyddade från alla typer av belastningar. Och tillsammans med vår lokala support (24/7) kommer du få fullständig sinnesfrid inför Black Friday och julhandeln. Blir du kund nu* bjuder vi även på den första månaden och lägger till 1 TB av trafik **

Läs mer och beställ Cygate CDN här.

 

Källor:

  1. https://www.market.se/nyhet/pricerunner-tror-pa-en-galen-black-friday-forsaljningen-vaxer-med-20-procent
  2. http://www.ehandel.se/E-handlande-svenskar-vagrar-acceptera-langsamma-sajter,10758.html
  3. https://securelist.com/the-cost-of-launching-a-ddos-attack/77784/

 

 

*Kampanjen är giltig fram till 31 December 2019


**Trafik över 1 TB/mån debiteras med 0,8 SEK/GB


Vi förbehåller oss rätten att ändra eller korrigera erbjudandet.