Black Friday – dagen då sajten INTE får haverera - Cygate
Cystore

Black Friday – dagen då sajten INTE får haverera

Förberedelserna i full gång inför Black Friday eller Black Week som det numera är, och 2018 spås det bli den största handelsdagen någonsin i Sverige med en uppskattad tillväxt på upp till 20%. Alltså en dag då din sajt måste leverera, snabbt och säkert. Men när det kommer till kritan - är du redo att ta hand om all ökad trafik? Och kanske även oönskad trafik?

Svenskar vägrar acceptera långsamma sajter, så skriver sajten Ehandel.se i en artikel, och visst är det lite komiskt att landet som älskar köande, vägrar stå i kö på nätet. Blir kunderna besvikna på nätupplevelsen går de till konkurrenten och kanske slutar handla av dig för gott. Tålamod och överseende finns inte online. Så låt inte dagen du slår alla rekord på sajten, bli din värsta, dagen då sajten går ner.

Överbelastning som tjänst

Är du inte redo behöver du inte oroa dig. Genom att använda Cygate CDN (Content Delivery Network) kan vi garantera att din sida klarar av anstormningen av trafik utan att prestandan går ned. Vi kan till och med upptäcka och blockera DDoS-attacker långt innan de når dina servrar, du märker inte ens av dem. För visste du att det är lika enkelt att handla mat på nätet som att köpa en DDoS-attack online. Kostnaden för att beställa en överbelastningsattack börjar runt €5 3. Jämför vad kostnaden eller förlusten för utebliven försäljning blir för dig om sajten ligger nere en timme.

Låter det komplicerat? Det är det, men inte för dig som vår kund.  Vi tar hand om det tekniska och behöver bara några minuter av din tid för att installera tjänsten som en proxy framför dina webbservrar. Väl installerat är ni helt skyddade från alla typer av belastningar. Och tillsammans med vår lokala support (24/7) kommer du få fullständig sinnesfrid inför Black Friday och kommande julhandel. Blir du kund nu* bjuder vi även på de tre första månaderna och lägger till 1 TB av trafik **

Läs mer och beställ Cygate CDN här.

*Kampanjen är giltig fram till 15e December 2018

**Trafik över 1 TB/månad debiteras med 0.8 SEK /GB

Källor:

  1. https://www.market.se/nyhet/pricerunner-tror-pa-en-galen-black-friday-forsaljningen-vaxer-med-20-procent
  2. http://www.ehandel.se/E-handlande-svenskar-vagrar-acceptera-langsamma-sajter,10758.html
  3. https://securelist.com/the-cost-of-launching-a-ddos-attack/77784/