Cystore

Cloud Readiness Workshop

En liten investering i tid som ger en stor avkastning i koll på läget

Vi på Telia Cygate älskar teknik. Men i den här workshopen pratar vi inte om produkter och tjänster, eller hur en implementation skulle kunna se ut. Tvärtom tar vi ett steg tillbaka och stannar kvar i resonemang som handlar om era motiv för molnresan: Vad är viktigt för er, hur ser era utmaningar ut idag och vad vill ni vill uppnå? Oavsett om ditt hjärta slår för teknik eller utveckling av verksamheten har du ett viktigt perspektiv att bidra med.

Workshopen bygger på principerna i Cloud adaption-framwork och de erfarenheter vi på Telia Cygate har med oss från andra kunder. Utifrån dessa hittar vi en bra och strukturerad väg framåt för er, som ger en säker och effektiv resa till molnet. Gärna tillsammans med oss.

För många organisationer som startar sin molnresa är ett uttalat mål att effektivisera leveransen av IT-stödet. Det i sin tur leder till att IT kan ta en strategisk roll i verksamheten och stötta digital transformation, innovation och agil omställning till nya affärsmodeller.

Det händer & det får ni med er

Under två timmar ställer vi frågor som klargör ert utgångsläge samt vad ni önskar få ut av molnresan på kort och på lång sikt. Efter workshopen får ni en kort sammanfattning av det vi pratar om på mejl från oss samt förslag på hur ni kan ta nästa steg på molnresan.

Kontakta oss för att veta mer om Cloud Readiness Workshop

Varmt välkommen!

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret nedan eller klicka här.

En anmälningsbekräftelse kommer att skickas från noreply@cygate.se. Får du ingen bekräftelse kika även under skräppost om mejlet skulle fastnat där.