Cygate Connect - en helhetslösning för kommunikation och samarbete

Cygate Connect förenklar kommunikation och samarbete även i de mest komplexa organisationer. Det är en plattform för all kommunikation och alla typer av enheter: telefoni, video, chatt, närvaro. Var som helst, när som helst. Anslutningen är säker och enkel. Och det bästa av allt - Cygate Connect levereras som lokalproducerad molntjänst och är skalbar.

En plattform och byggsats

Cygate Connect består av en grundstomme och ett antal byggblock där du anpassar byggblocken så att lösningen passar era behov och er verksamhet. Det är en flexibel grundplattform som skapar de förutsättningar som passar dig bäst för stunden.

Flexibelt och skalbart

Betala bara för det du använder, i Cygate Connect kan du lägga till och ta bort användare och funktionalitet efter behov. Det är lätt att flexa mellan olika användartyper och skala upp och ner tjänsten efter hur din organisation förändras.

Lokalproducerad IT-tjänst

Hela Cygate Connect är skapad, driftad och lagrad i Cygates egna datacenter i Sverige. Allt för att det ska vara en redundant tjänst med låg latency i kommunikationen. All trafik i tjänsten går i Sveriges bästa nät hos Telia och vi har kompetens nära dig även i områden kring tjänsten.

Seminarium – kom och träffa oss och hör mer om Cygate Connect

Under oktober och november reser vi genom landet och pratar Cygate Connect. Vi besöker Jönköping, Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg samt Borås och pratar kommunikation och samarbete under ett frukostseminarium. Läs mer om dessa träffar och anmäl dig här.