KONTAKT 08.00-17.00 010-878 70 00

Trådlöst nätverk och samarbete inom Höganäs kommun

Under våren 2015 hade Höganäs kommun ett uppdämt behov av ny nätverksutrustning. Genom samarbete mellan olika avdelningar inom kommunen och efter gjorda tester och undersökningar har man kommit fram till att ny infrastruktur med ett nytt trådlöst nätverk är ett måste.

Läs mer

Digitala tjänster för Parajett framåt (Film)

Följ med in i Parajetts tryckeri. Parajett satsar digitalt och ser till att ha den senaste tekniken för att hela tiden ligga steget före och kunna hjälpa sina kunder och deras kunder.

Läs mer

Cygate levererar trådlöst nätverk till Rusta

Rusta har byggt ett hypermodernt centrallager i Norrköping. Lagret omfattar 64 000 kvadratmeter, med 33 meter till tak. För att kunna tillgodose kundernas behov av snabba leveranser har Cygate levererat ny infrastruktur och ett stabilt, modernt och strukturerat trådlöst nätverk med hög tillgänglighet.

Läs mer

Bilia – först med bästa katastrofskyddet i molnet

Verksamheten på den ledande bilåterförsäljaren Bilia kan fortsätta som vanligt även om deras datacenter skulle drabbas av haveri. Företaget har implementerat en lösning för katastrofberedskap i molnet till en avsevärt lägre kostnad än för en traditionell lösning.

Läs mer

Södra siktar högt med ny molnlösning

Skapa ”Skogsbranschens bästa IT-lösning”! Det var uppmaningen Torbjörn Svärd, CIO för Södra Skogsägarna fick av koncernledningen med vd Lars Idermark i spetsen. Torbjörn vände sig till Cygate för att möta den utmaningen - och det var inte bara pengarna som bestämde.

Läs mer

Effektivare kommunal verksamhet med infrastruktur som sköts helt i molnet

I den lilla kommunen Bollebygd finns de stora visionerna. De är först i Norden med att implementera en helt molnbaserad nätinfrastruktur på bred front baserad på Cisco Meraki.

Läs mer