KONTAKT 08.00-17.00 010-878 70 00

Hyperflex – Nästa generations hyperkonvergerade datacenter, del 2

Vi fortsätter att prata om hyperkonvergerade datacenter, denna gång med Anders Ölme, Ciscos produktspecialist inom området. I del 1 introducerade vi nästa generations hyperkonvergerade datacenter och systemet Hyperflex. I denna del fördjupar vi oss i fördelarna med just Hyperflex – hur särskiljer det sig från andra alternativ och vad är de största vinsterna för dig […]

Läs mer

Fria testservrar i ny kontrollpanel

Har du ibland lust att testa hur olika servrar funkar för era behov? I vår nya kontrollpanel, Cygate Cloud Control Panel kan nu molnkunder enkelt prova olika Linux-distributioner i panelen, fria testservrar utan kostnad. Detta är en av flera fördelar med vår – och er nya kontrollpanel. Cygate Cloud Control Panel (även kallad Fenrir, inte […]

Läs mer

Smart healthcare ställer höga krav – driftsäkerhet på liv och död

Smart healthcare är på väg att revolutionera sjukvården. Men ett alltmer digitaliserat och uppkopplat samhälle ställer högre krav på tekniken. För ICT-företaget Istekkis kunder inom vårdsektorn i Finland är driftsäkerheten bokstavligt talat livsavgörande.

Läs mer

Så byggdes Nordens snabbaste nätverk för forskning

Hur gjorde man, när Funet gick ifrån ett nationellt forsknings- och utbildningsnät med 10 Gbps till 370 000 användare, till att idag ha Nordens snabbaste nätverk med hastigheter på 100 och 400 Gbps? IT Center for Science Limited (CSC) är ett statligt företag som underhåller och utvecklar Finlands centrala IT-infrastruktur för forskning och utbildning. Centret tillhandahåller […]

Läs mer

Så gör du flytten till molnet enklare

Utan en genomtänkt plan kan flytten till molnet bli en dyr och krånglig historia. Det gäller att ha full koll på både de tekniska aspekterna av flytten och vilka regelverk som påverkar hanteringen av din data – men du behöver inte dra hela lasset själv.

Läs mer

Nästa generations hyperkonvergerade datacenter, del 1

Hyperkonvergerade datacenter – är det bara hype eller är det nåt som du som IT-chef eller CIO borde ha koll på? I en serie bloggposter kommer vi att låta Ciscos experter ge sin syn på saken.

Läs mer

Automatisera och få koll på infrastrukturen: OneView 3.0

Drömmer du om att automatisera tråkiga rutinärenden? Att ha en virtuell karta över alla kopplingar så att du kan felsöka superenkelt? Vill du få en total överblick över infrastrukturen, och dessutom ha flera beprövade konfigureringsmallar för att snabbt få fart på alla delar när datacenterlösningen byggs upp? Kolla in HPE OneView 3.0, som gör att du kan börja ägna dig åt viktigare saker.

Läs mer

Så fixar du datacenterdriften på en kvart

Sammanför alla enheter för att förenkla driften av ditt datacenter, nätverk och infrastruktur. Slipp rutinärenden och ägna dig i stället åt innovationer. Dessutom skapar du helt nya arbetsflöden i organisationen som får medarbetarna att växa. Lösningen heter hyperkonvergens.

Läs mer

Mobila kontoret: Jobba var du vill – om du känner till riskerna

Med ett mobilt kontor och arbetssätt kommer stor frihet för den anställda, men också en ny hotbild för företagets datasäkerhet. Det kräver både satsningar på infrastruktur och en ökad riskmedvetenhet hos medarbetaren.

Läs mer

Apotea – rätt IT-lösning avgörande för Sveriges bästa e-handlare

Simon går bakom kulisserna på nätapoteket Apotea för att undersöka hur it-lösningen för en framgångsrik e-handel ser ut.

Läs mer

1 2 3 11